©2015 Guido Bindels
Reacties van lezers van het boek Zielensprong
Reacties van de lezers, heeft u het boek Zielensprong gelezen en wilt u hier een reactie plaatsen, stuur dan een e-mail naar Guido Bindels.
Marjo van Weenen“Het boek Zielensprong is een prachtig geschreven verhaal wat de lezer meeneemt door verschillende tijdlijnen en culturen. Een reis die je daadwerkelijk kunt maken door de gedetailleerdheid en liefde waarmee het geschreven is door Guido. Complimentjes voor de schrijver van dit mooie boek die de reis van onze ziel en zoektocht naar de ultieme liefde beschrijft en je als vanzelf meeneemt op een adembenemend avontuur met als eindbestemming Eenheid. Het is een aanrader voor iedereen die geniet van de reis van onze ziel.” Hedy Bekkering “De schrijver schrijft in "raamvertelling", het leest makkelijk en eenmaal lezende kon ik het boek heel moeilijk wegleggen en ik las het dan ook bijna in een ruk uit. Het boek heeft mij vanaf het begin, verrast, geboeid, geraakt en heeft mij als 100% gevoelsmens zoveel uit mijn eigen leven laten zien en herkennen... het sluit zo bijzonder verrassend mooi aan, aan alles wat ik in mijn leven als gevoelsmens beleef en nog steeds mag beleven. Het bracht mij intens geluk waar ik al die jaren op gewacht heb... thuiskomen na een lange reis!!! "Zielensprong" met warmte en liefde ... van harte aanbevolen... veel liefs Hedy.” Sylvia Lodema-Kalden“Zielensprong! Kort maar krachtig... een geweldig boek! Thanks voor het leesgenot. Zielensprong gelezen met een lach en af en toe een traan en me tot nadenken gezet. Zo zit het leven wel in elkaar...liefde, angst, loslaten en groeien. Verheug me op het volgende boek van Guido Bindels: De Aphrodite van Santorini.”
Eliane de Leeuw“Een parel van en nieuwertijdse spirituele roman. Als levenslooptherapeute lees ik niet alleen veel, maar begeleid, ondersteun en coach ik ook mensen, die in vaak hele moeilijke levens- en ontwikkelingsfases zitten. Bij toeval kwam ik het boek ‘Zielensprong’ van Guido Bindels tegen. En ik herkende zoveel levenszaken waar niet alleen die mensen, maar wij allemaal elke dag mee te maken hebben. Het is een boek dat je verder zal helpen met diep van binnen voelen, dat je doet groeien en bloeien. Een gezond, goed, spiritueel groeiboek, dus: zonder moeilijke praatjes /woorden/termen, zonder opsmuk, in een prachtig boeiende romanstijl geschreven, in een meeslepende, herkenbaar vertellende vorm gegoten. Zielensprong voerde mij helemaal natuurlijk mee en liet mijn ziel letterlijk een sprongetje maken. Ik zou Zielensprong naast: ‘De kunst met jezelf te leven’ van auteur Murray Banks en ‘De kunst van het afscheid nemen’ van Arthur Samuels, bijna als verplichte kost op scholen willen zien. Raad het iedereen die zich innerlijk wil verrijken aan.” Elly Groenendijk-GrijseelsZielensprong, van verleden naar Nu. Samengesmolten Tweelingzielen, de separatie. Om lessen te leren in meerdere levens. Inzicht te krijgen en bewust te worden van leven in liefde, harmonie en vrede. Weer samen te komen. Waardoor de cirkel rond is. Guido Bindels heeft dit prachtig verwoordt in een goed leesbare roman. Een echte aanrader voor andere zielen.” Hedwig ten Heggeler“Ik vond het een heel goed boek. Heel herkenbaar en soms confronterend. Oprecht eerlijk, gevoelig, en liefdevol op een natuurlijke manier geschreven. Recht vanuit het hart van een bewogen liefdevol mens, zonder omwegen, zoals het was, is, kwam, komt, ging, gaat, en mag zijn geschreven. Met vele inzichten in een (h)eerlijke romanvorm.”
Hanneke Hoppenbrouwer “Spritueel realisme in de hectische tijd die NU heet. Ik vind het een prachtig en inspirerend boek. Zeker omdat Guido Bindels het geheel menselijk en niet zweverig maakt. Walter, de hoofdpersoon in het boek, is vergevorderd in zijn levenscyclus en ogenschijnlijk lijkt dat toch niet zo te zijn. Een boek dat laat zien dat verrassingen, groei en bewustwording hand in hand gaan en dat altijd alles loopt zoals het bedoeld is te lopen in het leven. Een eye opener en aanrader voor iedereen; spiritueel bezig of niet.” Hedwig Reijrink “Ik heb het boek net voor de tweede keer uit. Zo’n geweldig boek!!! Ik las het nog dieper en fascineerder. Ik heb het deze keer in etappes gelezen. Steeds goed in me opgenomen, om te mogen groeien door los te laten naar het eindpunt. Zo inspirerend, spiritueel, soms wreed en daarnaast zo liefdevol, zo fijntjes, kort maar krachtig geschreven. Geweldige verhalen, mooie tegenstrijdigheden, zowel in het verleden als in het heden, zowel dromend als echt. Puur, heel herkenbaar, confronterend, gevoelig, liefdevol, op een natuurlijke manier geschreven, zonder omwegen, recht vanuit het hart. Zoals het was, is, kwam, komt, ging, gaat, en mag zijn met vele inzichten in een eerlijke romanvorm. Zo mooi hoe tweelingzielen als een rode draad door het boek heen lopen. Ik kwam een stukje tekst tegen die me erg aan dit boek doet denken: Je blik wordt slechts helder als je in je hart kijkt. Wie naar buiten kijkt, droomt. Wie naar binnen kijkt, ontwaakt.” Judith Buurman “Het boek is een aaneenschakeling van korte verhalen die los van elkaar staan, maar elkaar wel versterken in de loop van het boek en de rode draad vormen van waar het feitelijk in het leven om draait. Dit is ongelofelijk goed beschreven in een hele prettige schrijfstijl. Ik heb het boek verslonden.” Marjon Brouwer Zielensprong. Lieve mensen het is zo’n aanrader. Zelfs als jij denkt dat je nog niet zo spiritueel bent aangelegd, het boek Zielensprong van Guido Bindels kan heel wat mensen een inzicht geven. Velen van ons zijn nog te veel bezig met onze ego’s... Bezig met angst, hangend in pijn. Denk of voel je wel al veel verder te zijn in je spirituele ontwikkeling...zelfs dan is het een heel erg mooi boek. De woorden laten je herkennen, voor mij was het erg mooi en ontroerend om te lezen. En ook al ben je ver gevorderd in je spirituele ontwikkeld dan nog ben je ‘nu’ mens waardoor dit boek weer even goed doet terugvoelen wat Liefde is. En ook hoogontwikkelde mensen hebben dat soms eventjes nodig om weer opnieuw te voelen. Het is echt prachtig, Dank je wel voor het lezen en het intens genieten.”
Josje Shaida Boetzkes “Zielensprong met dankbaarheid uitgelezen. Jammer ook dat het boek nu uit is... en JA staande ovatie. Het raakte mijn begeerte. Heerlijk intens. Prachtig woordgebruik en intense verbeeldingen van ontmoetingen in vasthouden en weer loslaten. Ik heb genoten van de mooie dromen en uiteindelijk de Zielenenontmoeting.” Elly Reitsma “Heb het boek net uit. Wauw. Heel bijzonder, heel mooie verwoord. Kon het gewoon niet weg leggen. Het was mooi om zo verbonden te zijn met een boek. Ben benieuwd naar het volgende boek, De Aphrodite van Santorini.” Riette Van Gompel “Heb Zielensprong bijna 1 een ruk uitgelezen.. moest helaas gaan werken maar vandaag dus het einde gelezen. Heerlijk boek, leest makkelijk weg en voor de beelddenkers onder ons waan je je tijdens het lezen in vroegere tijden... Het verleden met het heden afgewisseld is niet storend maar nodigt juist uit tot verder lezen. Ik vond het erg verfrissend.” Mia “Jouw boek leek mij meteen al geweldig. Heb het nu toch eindelijk kunnen lezen. Werkt wel verslavend, moest het meteen uit lezen. Erg mooi geschreven, sensueel en toch met zoveel inhoud. De dromen zo mooi een beeldend, ik kon mij er helemaal in verplaatsen.” Mariëtte van Roij (uitgeefster magazine De Bron) “Verrassend, mooi een meeslepend om te lezen. Wat ik vooral heel goed vind is dat Guido op een hele natuurlijke en gewone manier schrijft over hele bijzondere dingen. Het bijzondere is gewoon en het gewone bijzonder. De manier waarop hij de verschillende tijdservaringen verwerkt, op hele diverse vlakken, wekt bewondering bij me op. Zijn schrijfstijl is daarbij heel prettig.”
Heddy Willemsen “Een boeiende zoektocht om meer jezelf te zijn, te ontsnappen aan de cognitieve modes van ’t bestaan, om het toeval te overstijgen, de totale overgave tot de wereld naar je innerlijke kracht.” Katrien van Zeir (Belgie) “Zielensprong heeft me een intens geluk bezorgd! Ik heb het boek zowat in één ruk uitgelezen. Ik voel zoveel aansluiting bij de wijze waarop ik zelf in het leven sta. Het is verwarmend, verruimend, troostend, inspirerend, bevestigend....en dat terwijl de zon nog niet eens onder is....” Silvia Beusekamp “Toeval bestaat niet, dat werd weer eens duidelijk. Jouw boek heeft veel bij mij wakker gemaakt. Ik heb kennis gemaakt met vorige levens, gevoeld en gezien. Het mooie is dat ik daardoor een zekere rust heb gevonden. Zielensprong heeft er absoluut voor gezorgd dat ik dingen nu kan begrijpen en loslaten. Dank je voor het schrijven ervan. Ik hoop dat er velen met mij zijn die het op deze manier mogen lezen en begrijpen.” Annemarie Sips (Spiritueel healer en auteur) “De zielensprong. Mijn reactie is de titel van het boek. Het boek heeft mijn ziel geraakt en in beroering gebracht. Ik kan moeilijk de woorden vinden om het in aardse woorden uit te drukken. Liefde, passie en hartstocht zijn de woorden die in me opkomen. De drie energieën die nodig zijn om de magie van het universum te verstaan. Dat dit nog niet voor iedereen leesbaar is, komt omdat nog niet iedereen deze zielensprong durft te maken. Liefde is iets kostbaars en bijna niet met woorden te onderbouwen. Dit boek laat je de woorden voelen op een speciale wijze. De magie van het leven komt in beeld en wordt één met je hart. Ik wil de schrijver danken vanuit mijn ziel voor dit kostbare en Universele geschenk. Het mooiste geschenk na het lezen van dit boek is dat ik nu zeker weet dat alle zielen de weg vinden naar elkaar in pure liefde en zuiverheid. Een diepe buiging.” Ellen Jacover “Zielensprong is een lekker te lezen boek. Walter is een hele sympathieke jongen die echt zo zijn best doet en die tegenstelling tussen de "harde" wereld en zijn gevoelsleven is leuk. Ik heb ervan genoten!” Carla Koelman “Ik heb het boek in 2 1/2 dag uitgelezen, kon het niet loslaten, heb erg weinig gedaan die dagen, wilde steeds maar lezen. Het is echt een onwijs gaaf boek. Het verhaal leest als een trein. En ondanks dat het steeds onderbroken word door een droom stoort het niet, en pik je de oorspronkelijke lijn zo weer op. Het viel me wel op dat het elke keer zo mooi begon en dan zo dramatisch eindigde. Het begon meestal als een mooi verhaal van twee mensen die elkaar leren kennen en dan lijkt het of ze echt voor elkaar bestemd zijn. Ze leven een tijdje met elkaar, maar uiteindelijk gebeurt er iets waardoor dit verstoord wordt. Hier ontdek je dan al die bassisgevoelens die de mens bezit en niet kan beheersen, waardoor het misgaat. Oorzaak en gevolg, en toch zit daar ook iets heel moois in. Het maakt namelijk duidelijk dat geweld in welke vorm dan ook niet bevredigend is. Dat is een gedachtegang die deze maatschappij wel zou kunnen gebruiken. Ik vind Zielensprong een echte aanrader en ga het zeker nog eens lezen. Boeiend onderwerp die tweelingzielen. Ik kan me voorstellen dat dit boek pijn heeft gedaan om geboren te worden. Ik heb nog niet eerder een spiritueel boek gelezen dat me zo pakt, me zo raakt.” Astrid de Vries “Toen ik Zielensprong in een winkeltje in Purmerend zag liggen en er in begon te bladeren had ik zoiets van: oh dat leest lekker. Vorige week heb ik dan het boek gekocht en begon er meteen in te lezen. Terwijl ik de laatste jaren helemaal geen lezer ben, was ik meteen verknocht aan het boek. Het leest gewoon heel makkelijk en al die dromen die je beschrijft, die Walter meemaakt... je gaat helemaal mee in het verhaal en elke keer legde ik het boek weg en dan dacht ik, ik wil verder lezen en verder... Het is een onwijs mooi boek en als je ooit een ander boek gaat schrijven laat het even weten dan wil ik het zeker weer hebben!!” Carin Driessen “Wat ontzettend mooi geschreven, zo gevoelig, zo warm, zo emotioneel, zo ontroerend, zo diepgaand, zoveel herkenbaar, zoveel voelend bij het lezen van dit bijzonder boek. Dit brengt gevoel weer een stapje dichterbij. Ik hoop niet dat je het laat bij dit ene boek want ik ben nu al verslaafd, ik wil meer… ;) Om gevoel zo op papier te kunnen beschrijven, zodat de lezer het gevoel krijgt een hoofdrol te hebben, het geheel bijna ruiken kan, is heel erg knap. Ik had zoiets van *zucht* eigenlijk had ieder gedeelte wel iets bijzonders, iets wat me aansprak, iets wat mijn aandacht trok en iets wat het moeilijk maakte om het boek neer te leggen.Van de Wolf en Dolfijn, van Amazones naar zwart-wit, via verboden gevoelens naar Goud en Goden, de poortwachter, de dromen van Walter… fantastisch, prachtig en vooral adembenemend. Voor Love’s War & What is Time mijn complimentje aan Roger. Bedankt Guido voor zoveel moois, bedankt voor zoveel gevoel…”
Ilona Nanninga “Een nieuw leven... Dingen naast je neer kunnen leggen, wedergeboorte.. Een stap verder in je eigen groei... Eindbestemming....het volmaakte gelukt!!! Na het lezen van Zielensprong allemaal vragen. Zo mooi, zo puur, een verrijking, een boek om zeker erover na tedenken... Is het echt zo, zit het leven zo in elkaar, kunnen wij gewone mensen dit wel...? Zal met heel veel dingen in mijn leven aan het boek terug denken en mijzelf afvragen..... zal ik het ooit meemaken, heb ik het al meegemaakt, maak ik het al mee...? Het enige wat ik al kan zeggen, "JA" ik weet het, ben ermee begonnen... Echt zo mooi en goed geschreven, denk dat iedereen zich erin kan herkennen!!!” Lily vd Berghen “Een prachtig boek. Wat mij het meeste aansprak waren de "dromen" van Walter.....zo mooi geschreven dat je alles in je gedachten mee kon maken. Wat mij ook aansprak was het bezoek van de poortwachter in het witte gewaad aan Walter, als hij op de rotsen staat, en tot de conclusie komt dat hij van Raikesa houd. De ontmoeting van Raikesa en Walter op het einde Fantastisch! Mocht je ooit besluiten om weer een boek te schrijven, ik zal hem dan weer gelijk aanschaffen, omdat je zo gevoelig kan schrijven. Zelf heb ik veel gedichten geschreven dus ik weet wat schrijven betekent. Voor mij was dat altijd een uiting van gevoelens op papier.” Hilda Verhulst “Zielensprong: zo enorm boeiend, zo enorm leerzaam...nooit verwacht dit! De titel zo treffend NA het lezen van het boek. De inhoud van het verhaal ...was voor mij persoonlijk zelfs een zielensprong! Heel leerzaam, heel diepgaand, heel treffend. Een van de weinige boeken die ik voor een 2de keer ga overlezen binnenkort, doe ik zelden, net zoals een film voor de 2de keer kijken. Kortom, ik ben heel verrast en nog steeds diep onder de indruk van de woorden die je aaneengeregen hebt tot zoiets moois! Je moet een heel bijzonder mens zijn!!!! Iemand die zoiets op papier kan zetten, zich op die manier kan uitdrukken, moet ook zelf de dingen zo gevoeld hebben, anders is dat onmogelijk denk ik. Ik hoop niet dat het blijft bij dit ene boek, zou doodzonde zijn.” Angelique Kingston “Zielensprong is op een aangename, duidelijke en vlotte manier geschreven. Het las heel makkelijk weg. Het is echt zo'n verhaal waarin je, als je er eenmaal aan bent begonnen, verder wil blijven lezen. Ik moet wel wel bekenen dat het thema mij persoonlijk héél erg aanspreekt, zowel tweelingzielen als vorige levens interesseren me. Beide dingen hebben me altijd al bezig gehouden en ik heb met beide ook plenty ervaring. Verder heb ik -met mijn praktijk- een vrij brede spirituele basiskennis. Volgens mij is de schrijver een echt gevoelsmens, met een goede intuitie, mensenkennis en zowel spiritueel als alternatief weet hij duidelijk waarover hij praat! Het is wel duidelijk door een man geschreven ... grijns... vrouwen worden meer gedetaileerd beschreven dan mannen ;-))) In het begin kunnen de vele verschillende verhaallijnen iets verwarrend werken en het duurt eventjes voordat de samenhang duidelijk wordt maar uiteindelijk wordt het allemaal duidelijk en is het heel knap in elkaar gezet.” Ina Nijman “Zielensprong is een heel bijzonder boek. Het kwam tijdens het lezen over me heen als een warme golf. Ik heb blijdschap en verdriet gevoeld...aan het einde pijn en later serene rust. Als je het leest ga je onbewust over jezelf nadenken. Prachtig.” Peter Vonk (Belgie) “Ik heb het boek Zielensprong met plezier uitgelezen. Het is een boek zo vol wijsheden en inzichten. Het is een boek dat ik iedereen kan aanbevelen!!!!! Het verhaal is spannend, romantisch en spiritueel tegelijk. Mijn complimenten en laat me weten wanneer je volgende boek uitkomt.” Janine te Marvelde “Wondermooi, integer geschreven boek! Voor mij persoonlijk een bevestiging van alles wat ik al wist. Pure herkenning van spirituele geest. Wat mij met name aansprak is het feit dat Guido subliem het "fenomeen vrouw" begrijpt! Dan zit je op een zeer hoog niveau, indrukwekkend! En voor de nieuwsgierigen onder ons; iedereen die het boek uit heeft, pakt een spiegel en onderzoekt zijn ogen ,de spiegels van de ziel! Lieve Guido, dankje voor "Zielensprong", mijn lievelingsboek for ever....” Petra Steenhuis “Een prachtig boek. Het is gemakkelijk te lezen, ook voor mensen die zich nog nooit verdiept hebben in reincarnatie. Het is mooi dat je het hebt over spiritualiteit in een roman. Zo bereik je ook mensen die niets van spiritualiteit weten en kun je ze stof tot nadenken geven en misschien een bijdrage leveren aan hun spirituele ontwikkeling. Voor mij was het boek lezen een bijzondere ervaring. Het is één bron van herkenning. Het leven is een aaneenschakeling van lessen, en het belangrijkste wat ons te doen staat is teruggaan naar ons gevoel en van daaruit te handelen.” Helen Maijenburg “Schitterend boek! Ik zag her en der overeenkomsten die ik zelf had ondergaan. Sommige dingen waren bekend, van andere dingen was er opeens de duidelijkheid van "ohhhh zit dat zo". In ieder geval heb ik heel wat raakvlakken ontdekt. Het is een uitstekend leesbaar boek en het boeit vanaf de eerste letter tot de laatste punt. Voor veel mensen zal dit boek een eye-opener zijn, er staan heel wat van die AHA-Erlebnisse in. Dankjewel voor het schrijven van dit boek. Ik denk dat het voor iedereen leerzaam is.” Miriam van Noord “Ontzettend bedankt voor "Zielensprong". Het is dat ik ook zo af en toe iets anders te doen had, anders had ik het in één ruk uitgelezen. Ik vond het prachtig, echt!! Ik wist het al langer, maar toeval bestaat echt niet, het komt op precies het juiste moment. Het geeft mij een hoop energie en een heel goed gevoel! Jouw boek herinnert me er aan dat ik te vaak "vergeet" voor mijn geest te zorgen of er de tijd niet voor neem, omdat ik te veel bezig ben met meehobbelen.” Maarten Scholten “Tijdens mijn vakantie aan het Gardameer is het er dan toch van gekomen. Tussen Remco Campert, Kees van Kooten en John Le Carre door jouw boek gelezen. Zielensprong is in elk geval het enige dat ik nog eens ga lezen. Zoveel indrukken, zoveel ogenschijnlijk verschillende verhalen. Volgens mij hebben weinig Nederlandstalige boeken tegenwoordig zoveel inhoud. En het las ook nog eens als het verslag van een koninginnerit. Nadeel daarvan: ik las het te snel, waardoor me ongetwijfeld dingen zijn ontgaan.” Angie (uit Amsterdam) “Phoe, mooi boek hoor...heel treffend... rakend... confronterend... herkenbaar enz... Mijn complimenten. Schitterend hoor!!!”Marjolein“Ik heb er van genoten om je boek te mogen lezen, ik ben er door geraakt, eigenlijk schieten woorden tekort om het te beschrijven, al die levens die je beschreven hebt. Ik herken er veel in. Wat ik zo mooi vind is de brief van Raikesa aan Walter. Vooral het laatste hoofdstuk en de epiloog waren ademloos. Ik hoop dat jouw boek door vele mensen gelezen gaat worden, velen zullen zich erin herkennen en er van leren.” Hans de Jongh “Pffffft. Ik heb het uit! De laatste hoofdstukken, waarin alles samenvalt, in sneltreinvaart gelezen. Ik ben total loss. Wat een sensatie! Hoe krijg je het voor elkaar? Ik ben van nature een detective-liefhebber, ik lees weinig geromantiseerde verhalen en -vooral in het begin- heb ik me bij jouw boek voortdurend afgevraagd hoeveel autobiografie erin zat. Indrukwekkend. In literaire kringen heet dit je eersteling. Laat het daar niet bij blijven. Eén vaste lezer heb je al.” Carla R. “De proloog met de wolf en de dolfijn maakt al dat het een verhaal wordt met een belofte; er moet haast wel iets bijzonders volgen. Zelf herken ik er veel in en zie ik ook erkenning, bevestiging en overeenkomst. Ben overvallen door een stille verwondering. Vanuit het diepst van mijn hart: dankjewel voor het feit dat je Zielensprong hebt geschreven.” Theo Mariano di Calouta “Het boek is ontzettend goed geschreven en zit goed in elkaar, komt autobiografisch over en bevat voor mensen heel veel informatie. Het leest heel lekker en makkelijk, zodat je het niet snel weg zult leggen. Zonde dat er niet meer publiciteit aan wordt gegeven, want het is zeer de moeite waard. Mijn complimenten.” Gina Smits “Wat een ontzettend goed boek zeg! Ik kreeg het om 2 uur 's middags en ben er meteen in beginnen te lezen. Daarna kon ik me er maar niet van losrukken. Het kostte me de grootste moeite om het avondeten voor de kinderen te maken, zo mooi vond ik het. Ik werd er vrolijk, verdrietig en intens blij van. Ik wacht met smart op je volgende boek.” Jacqueline Vegte “Ik was in je boek aan het lezen toen er visite kwam en baalde gewoon dat ik het moest wegleggen. Het leest zo makkelijk, het is net of je meerdere boeken in een schrijft. Je had er wel drie van kunnen maken, zoveel als jij te vertellen hebt.”Dian Bonos“Ik heb het boek gelezen met een traan, veel gevoel en verschillende 'bijwerkingen' na afloop. Er staan veel lessen in waar je in het alledaagse leven iets aan hebt. Het raakte mij dieper dan ik had verwacht.” Froona (astrologe) “Als in een tijdmachine neemt Guido Bindels je mee in een overrompelend verhaal door de geschiedenis van twee mensen met een ongekend spiritueel gehalte. Reva en Leta, daarmee is direct de toon gezet van het boek en is je aandacht gevangen. Verder lezen, dat is het enige wat je wilt. In een pakkende schrijfstijl, zonder ook maar een moment te vervelen, trekken de vorige incarnaties van de hoofdpersonen Walter en Raikesa voorbij. Nu eens geen hoge en verheven levens als prinsen en prinsessen zoals we helaas te vaak zien en horen in incarnatieverhalen, maar heel gewone sterfelijke mensen van vlees en bloed, temidden van de stormachtige en gewelddadige evolutie van onze planeet Gaia.Ontroerende verhalen. Schokkende verhalen. Hartstochtelijke en hartverscheurende verhalen over een liefde die alleen maar intenser wordt door de eeuwen heen. Een liefde die groeit naarmate deze twee zielen hun lessen leren aan zichzelf en aan elkaar. Loslaten en groeien! Zelfs de verschrikkingen die elkaar worden aangedaan roepen ontroering op, omdat je weet dat het niet anders kan, dat de beide zielen alleen op deze manier de zware ketenen van hun karma kunnen afwerpen. Het boek heeft een verpletterende indruk op mij achtergelaten. Me opgelicht uit de tijd in de tijdloosheid, alsof alle tijden over elkaar heenschuiven tot een beeld. Grandioos boek! Een absolute aanrader.”
Home Brigitte in beeld Over Guido Boeken Fotoalbum de Pers Contact en links WeBlog Guido